Termeni si conditii utilizare site


Acest site apartine SOCIETATII DE TRAINING IN ASIGURARI.

Acest document reglementeaza termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a website-ului SOCIETATII DE TRAINING IN ASIGURARI.

SOCIETATEA DE TRAINING IN ASIGURARI S.R.L., este o societate comerciala de training in asigurari, isi desfasoara activitatea ca furnizor de programe educationale in domeniul asigurarilor, fiind inregistrata in Registrul furnizorilor de programe educationale in domeniul asigurarilor sub nr. F-0041. Sediul SOCIETATII DE TRAINING IN ASIGURARI este in Bucuresti, str.Rabat, nr.21, et.3, sector 2, fiind inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/1188/2012, cod unic de inregistrare CUI: 29663419 si inscrisa la ANSPDCP in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 10277.

Prin utilizarea website-ului nostru, sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare in totalitate. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii sau cu oricare parte a acestor termeni si conditii, nu trebuie sa utilizati website-ul nostru.

Prin utilizator se intelege persoana care utilizeaza serviciile acestui website (vizualizare, accesare de informatii, browsing, inregistrare, cereri de servicii, etc).

SOCIETATEA DE TRAINING IN ASIGURARI S.R.L. isi pastreaza toate drepturile (inclusiv, dar fara a se limita la drepturi de autor, marci inregistrate, brevete ca si orice alte drepturi de proprietate intelectuala) referitor la toate informatiile furnizate prin sau pe acest web-site inclusiv, dar fara a se limita la: texte, stiri, grafica, desene, fotografii, ilustratii, poze, servicii si orice mentiuni, cu exceptia drepturilor intelectuale apartinand tertelor parti si recunoscute ca atare conform legislatiei romane si/sau internationale.

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, republicat, copiat, tradus sau modificat in orice fel, partial sau total, fara acordul expres prealabil al SOCIETATII DE TRAINING IN ASIGURARI. Parti distincte din acest site pot fi stocate sau copiate in mod exceptional pe un calculator personal, daca aceste parti sunt destinate uzului personal, orice folosire comerciala sau in alt scop fiind interzisa. Acesta clauza nu va fi interpretata in nicio situatie ca o cesiune sau transfer de drepturi intelectuale apartinand SOCIETATII DE TRAINING IN ASIGURARI.

Informatiile pot fi actualizate si modificate sau schimbate, partial sau integral fara o informare prealabila a utilizatorilor. De asemenea, acest site poate fi suspendat sau desfiintat fara o notificare prealabila.

Acest site poate fi folosit de clientii/partenerii SOCIETATII DE TRAINING IN ASIGURARI precum si de orice alte persoane care doresc sa beneficieze de serviciile SOCIETATII DE TRAINING IN ASIGURARI sau sa se informeze asupra lor.

SOCIETATEA DE TRAINING IN ASIGURARI  poate modifica in orice moment informatiile de natura comerciala din prezentul site. Informatiile comerciale prezentate in site nu au caracter contractual.

SOCIETATEA DE TRAINING IN ASIGURARI nu certifica si nu garanteaza faptul ca acest site functioneaza fara erori si intreruperi. Utilizatorul se obliga sa nu foloseasca in mod necorespunzator sau sa abuzeze de continutul si/sau serviciile SOCIETATII DE TRAINING IN ASIGURARI, raspunzand pentru orice dauna produsa astfel SOCIETATII DE TRAINING IN ASIGURARI. De asemenea, nu este permis transferul, introducerea, modificarea sau stergerea datelor sau a altor materiale continute in acest site ori restrictionarea accesului catre acesta si/sau legarea acestui site de alte site-uri/pagini de web fara acordul expres al SOCIETATII DE TRAINING IN ASIGURARI.

SOCIETATEA DE TRAINING IN ASIGURARI isi declina orice raspundere pentru continutul si serviciile oferite prin site-uri accesate prin intermediul link-urilor, hiper-linkurilor sau reclamelor din site-ul SOCIETATII DE TRAINING IN ASIGURARI sau pentru pagubele izvorate din folosirea acestora, continutul acestora fiind proprietatea exclusiva a unor terte parti.

In cazul incalcarii acestor termeni si conditii de catre vizitator/utilizator, SOCIETATEA DE TRAINING IN ASIGURARI poate lua pentru recuperarea prejudiciilor orice masura legala considerata necesara, iar pentru protectia sa poate bloca accesul oricarui vizitator/utilizator la acest site.

SOCIETATEA DE TRAINING IN ASIGURARI, partenerii, angajatii sai nu vor raspunde pentru nici un prejudiciu direct sau indirect, de orice fel, izvorate in orice mod din informatiile/folosirea in orice fel a informatiilor/serviciilor continute de acest site, inclusiv din pretentii ale tertilor cu privire la utilizarea acestui web-site.

SOCIETATEA DE TRAINING IN ASIGURARI nu ofera nici o garantie ca accesul la acest site este asigurat neintrerupt si nici nu isi asuma raspunderea pentru daunele izvorate din eventualele deficiente sau indisponibilitati in functionarea site-ului.

Accesarea si folosirea acestui site se face pe raspunderea dumneavoastra si nu garantam in nici un fel ca folosirea sau download-area materialelor continute in acest site nu va aduce nici o paguba proprietatii dumneavoastra, sistemelor de calcul sau bazelor de date, sau ca acestea nu contin virusi.

Transmiterea de mesaje catre SOCIETATII DE TRAINING IN ASIGURARI prin e-mail ar putea sa nu fie securizata, astfel ca prin transmiterea unor astfel de mesaje va asumati riscul ca mesajul dumneavoastra sa fie interceptat si folosit de catre o terta parte. SOCIETATII DE TRAINING IN ASIGURARI nu are nici o raspundere in acest sens.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, SOCIETATEA DE TRAINING IN ASIGURARI are obligatia de a administra, respectând toate cerintele de securitate si doar pentru scopurile mentionate, datele personale pe care dumneavoastra ni le transmiteti referitoare la persoana dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra sau alta persoana. Va rugam sa luati cunostinta de faptul ca, desi SOCIETATEA DE TRAINING IN ASIGURARI respecta in totalitate masurile tehnice de securitate cu privire la datele personale si regulile privind protectia acestor date, atunci când accesati o legatura („link") catre orice alt site de pe acest site, operatorul celuilalt site poate colecta informatii despre dumneavoastra, inclusiv prin intermediul mesajelor "cookies" sau alte tehnologii. In plus, furnizorul dumneavostra de internet sau de alte servicii poate colecta informatii despre sau trimise de catre dumneavoastra atunci când folositi acest website sau orice alt website.

Orice date cu caracter personal pe care le transmiteti catre SOCIETATEA DE TRAINING IN ASIGURARI prin intermediul acestui website vor fi utilizate exclusiv in scopul procesarii cererii dumneavoastra si a oricaror altor chestiuni administrative in legatura cu furnizarea unui serviciu de catre SOCIETATEA DE TRAINING IN ASIGURARI. De asemenea, datele pot fi incluse in informari statistice care pot fi divulgate catre terte persoane, dar asemenea informari statistice nu vor cuprinde date identificabile cu o anumita persoana. Compania nu va utiliza informatiile transmise prin rubrica "Contact" in scopuri de marketing si nici nu vor fi divulgate catre terte persoane in scopuri de marketing. Nu aveti obligatia de a furniza nici un fel de date cu caracter personal catre SOCIETATEA DE TRAINING IN ASIGURARI si refuzul dumneavoastra de a furniza asemenea date nu va avea nici o consecinta legala, va impiedica doar trimiterea formularului catre SOCIETATEA DE TRAINING IN ASIGURARI.

Informatiile cu caracter personal pe care le inregistrati pe acest website sunt destinate exclusiv utilizarii de catre SOCIETATEA DE TRAINING IN ASIGURARI si vor fi divulgate numai catre autoritati publice la cererea acestora conform legii, catre consultantii legali si in conditiile reglementate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea aveti dreptul de a face opozitie la prelucrarea datelor cu caracter personal si sa solicitati stergerea acestor date. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti sa va adresati cu o cerere datata si semnata catre SOCIETATEA DE TRAINING IN ASIGURARI. Sunteti de acord cu aplicarea legii romane in privinta raportului juridic intre dumneavoastra si SOCIETATEA DE TRAINING IN ASIGURARI. Prin formularea unei cereri adresata SOCIETATII DE TRAINING IN ASIGURARI sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus si consimtiti la furnizarea catre SOCIETATEA DE TRAINING IN ASIGURARI a datelor cu caracter personal pe care le inregistrati pe acest website si consimtiti la prelucrarea de catre SOCIETATEA DE TRAINING IN ASIGURARI a acestor date cu caracter personal.