Cursuri online :


1. Calificare profesionala in asigurari (CPA)

2. Pregatire continua in asigurari (PCA)


Persoane fizice

Tarif Standard  - 200 lei

Tarif Student    -  150 lei

Tarif Pensionar - 180 lei

Persoane juridice (brokeri) si agentii acestora

Tarif Standard - 200 lei *

* Se acorda discount-uri in functie de volum. Vezi aici detalii.

Incepand cu 1 Noiembrie 2016, toate tarifele includ TVA.


IMPORTANT:


* Solicitarea de inscriere la curs, receptionata pe email, insotita de dovada platii tarifului asociat, se considera comanda ferma

* Orice curs este considerat un serviciu. De exemplu CPA 2016 este un serviciu, PCA 2016 este un alt serviciu, CPA versiunea 2, anterior 20 Mai 2016 este un alt serviciu la fel si PCA versiunea 2, anterior 20 Mai 2016.

* Prin accesarea cursului (lansarea acestuia indiferent de capitol) se considera serviciu consumat, indiferent de numarul de minute sau ore parcurse.

* Pentru serviciul consumat nu se restituie suma achitata.

* Parcurgerea oricarui curs (CPA sau PCA), in conditiile normelor ASF, reprezinta una dintre conditiile obligatorii de inscriere la examenul organizat de ISF.

* Acumularea numarului minim de ore de studiu, conform normelor ASF sau depasirea acestora,  in cadrul oricarui curs nu implica inscrierea automata la examenul ISF .

* Acumularea numarului minim de ore de studiu in cadrul cursului PCA, conform normelor ASF sau depasirea acestora, precum si nesustinerea examenului ISF sau obtinerea calificativului "Respins" la examenul ISF pana la termenul maxim nu indreptateste cursantul sa fie mutat la cursul CPA. In aceste cazuri, solicitantul va achita tarfiul si va solicita inscrierea la cursul CPA.


* Toate aceste prevederi se aplica pentru toate variatiile de curs (persoane fizice si conducatori executivi ai brokerilor) care sunt cuprinse in categoriile CPA sau PCA, inclusiv la cele anterioare datei de 20 Mai 2016 (data schimbarii cursurilor de catre ASF).