Cursuri online :

1. Pregatire Profesionala Initiala (PPI)

2. Pregatire Profesionala Continua (PPC)Persoane fizice

Tarif Standard - 200 lei *

* Se acorda discount-uri in functie de volum.

Persoanele fizice/juridice care achita taxa de inscriere la curs in contul Societatii de Training in Aasigurari RO71RNCB0317126462870001, deschis la BCR, trebuie sa mentioneze CNP-ul si Numele Cursantului in sectiunea: detalii plata.

IMPORTANT:


* Solicitarea de inscriere la curs, receptionata pe email, insotita de dovada platii tarifului asociat, se considera comanda ferma.

* Orice inscriere la curs de formare profesionala este considerata un serviciu.

* Prin accesarea cursului (lansarea acestuia indiferent de capitol) se considera serviciu consumat, indiferent de numarul de minute sau ore parcurse.

* Pentru serviciul consumat nu se restituie suma achitata.

* Parcurgerea oricarui curs (PPI sau PPC), in conditiile normelor ASF, reprezinta o conditie obligatorie de inscriere la examenul organizat de ISF.

* Acumularea numarului minim de ore de studiu, conform normelor ASF sau depasirea acestora nu implica inscrierea automata la examenul ISF.

* Acumularea numarului minim de ore de studiu in cadrul cursului PPC, conform normelor ASF, precum si nesustinerea examenului ISF sau obtinerea calificativului "Respins" pana la termenul maxim nu indreptateste cursantul sa fie mutat la cursul PPI. In aceste cazuri, cursantul va solicita o noua inscriere la curs si va achita tarfiul aferent PPI.